Give us a call+45 43 44 60 00
 

News in Danish

Currently this section is only available in Danish.

If you are interested in more information, please do not hesitate to contact us at +45 43 44 60 00 or email us at sogm@sogm.dk.

 

 

 

Kolleganyt - 15.11.2023

Tre måneder med HR-chef Lisa Suhr hos S&M

En kultur med kunder, kage og kærlighed
 

For 3 måneder siden tiltrådte Lisa Suhr som HR-chef hos Spangenberg & Madsen.

Dette markerer vi med denne artikel, hvor vi spørger Lisa om hvordan det har været at blive en del af S&M-familien og hendes arbejde som HR-professionel i en ingeniørvirksomhed.

 

Hvordan har dine første tre måneder været hos S&M?

 

- Det har været en god og onboarding-proces, hvor jeg har fået mulighed for at lære forretningen, kunder og kollegaer godt at kende. Opstarten har været gennemsyret af en enorm åbenhed og imødekommenhed, som jeg mener er dybt forankret i vores virksomhedskultur.

 

Hvad er dit indtryk af kulturen i S&M?
 

- Kulturen helt særegen. Der er en stærk lyst til at udvikle vores forretning, uanset hvilken funktion man har, og alle input har samme værdi. Der er intet, vi undgår at diskutere, og jeg har ikke oplevet, at nogen emner er tabu.

 

- Og trods vores lange historie er der samtidig en pionerånd. Vi tør kaste os ud i nye udfordringer, og ledelsen opfordrer aktivt til at udforske nye veje.

 

I forhold til udvikling af forretningen, er der nogle konkrete projekter, der skiller sig ud?

 

- Bæredygtighed og digitalisering er helt klart på dagsordenen, og vi er godt i gang med at omsætte dem til nye aktiviteter. Derudover vil jeg fremhæve kundetilgangen og fokusset på at skabe værdi for kunderne. Vi har en ambitiøs tilgang til kundeprojekterne med fokus på høj faglighed.

 

Kan du fortælle nogle specielle oplevelser eller øjeblikke fra din start? 

 

- Kunderne og projekterne er blandt de mest anerkendte i markedet, og der er en stolthed over de projekter man arbejder på, som også udvikler os.

 

- En anden ting jeg har bemærket er hvor ofte vi spiser kage. Vi taler 1-2 gange om ugen! Der er altid kage til vores fælles fredagsmorgenmad og derudover fejrer vi alt lige fra små jubilæer, til vundne sager og målinger som ”Great Place to Work”. Der er også fælles kage når en ny kollega starter. Det siger noget om vores virksomhedskultur, at vi prioriterer at fejre lejligheder. Det skaber en følelse af samhørighed, og det gør det lettere for nye medarbejdere at føle sig velkomne.

 

Du nævnte "Great Place to Work"-målingen. Hvad er dine tanker om den?

 

- Målingen fandt sted før min tiltrædelse, men resultatet var utroligt positivt. Vi valgte at fejre det og bruge det som et udgangspunkt for yderligere forbedringer. Vi har holdt workshops med alle afdelinger for at identificere, hvad der er blevet bedre siden sidste måling og hvordan vi fastholder vores gode kultur.

 

Hvad har ændret sig i forhold til sidste års måling?

 

Ledelsessamarbejdet mellem ledere og medarbejdere er blevet styrket, og målingen viser stor tilfredshed med ledelsen. Vi har tilført erfarne ledere, der prioriterer ledelse og medarbejderes trivsel. Samtidig har vi arbejdet på at bygge bro mellem øst og vest i virksomheden, hvilket har øget samarbejdet mellem medarbejdere i forskellige områder. Vi har to årlige fester som holdes sammen med medarbejdernes ægtefæller. Som ny har det været med til at gøre starten nemmere at min mand har kunne deltage og få en fornemmelse af virksomheden og fællesskabet.

 

Hvad vil du fokusere på i din rolle som HR-chef?

 

- Mit fokus ligger på rekruttering, hvor vi har brug for flere kolleger for at imødekomme den stigende efterspørgsel fra vores kunder. Dette omfatter både nyuddannede og erfarne medarbejdere.

 

- Jeg vil også styrke onboardingprocessen for nye medarbejdere og gøre udvikling til en naturlig del af vores daglige arbejde. Mennesker i vækst er en virksomhed i vækst, så jeg vil også bidrage til at udviklingsinitiativer kommunikeres effektivt, og at de integreres i vores projekter og dagligdag.

 

Lisa Suhr har en imponerende baggrund med mange års erfaring inden for HR i store virksomheder. Hendes karriere inden for rekruttering, onboarding, organisationsudvikling og meget mere har allerede gjort indtryk på vores organisation. Med 20 års erfaring inden for HR-faget har Lisa en dyb forståelse for at flytte mennesker og skabe en trivselskultur.


Varmt velkommen til Lisa – vi ser frem til det gode samarbejde, og håber I alle vil tage godt imod Lisa.

 


Vil du også være en del af S&M?


I vores jobunivers her kan du læse mere om det at arbejde hos S&M, der på femte år er certificeret som en god arbejdsplads af organisationen Great Place to Work.


Under ledige stillinger, kan du se hvilke vi søger nye kollegaer til, og vi håber at du vil søge eller dele en stilling som kunne være interessant.
 

Du er også meget velkommen til at kontakte Lisa Suhr på tlf. 29 69 99 02

 

 


Onboarding tur til S&M kontorerne med "onkel" Michael
Tilbage

Nyheder
News