Give us a call+45 43 44 60 00
 

News in Danish

Currently this section is only available in Danish.

If you are interested in more information, please do not hesitate to contact us at +45 43 44 60 00 or email us at sogm@sogm.dk.

 

 

 

Kolleganyt - 6.12.2023

Velkommen til nye VVS- og Ventilationseksperter!

Nye kollegaer i Albertslund og Aarhus


De sidste par måneder er vi hos Spangenberg & Madsen blevet beriget med 2 gode kollegaer i Albertslund og i Aarhus, og det er os en fornøjelse nu at præsentere Niklas og Line.

 

Line Overgaard er uddannet diplomingeniør i energi og indeklima og arbejder med projektering og planlægning indenfor VVS- og ventilationsfag. Line har været involveret i lufthavnsprojekt med projektopfølgning på VVS-installationer og regnvandssystemer. Hun har arbejdet med renoveringsprojekter på større ventilationsanlæg og været fagleder i forbindelse med VVS, ventilation og procestekniske VVS-installationer. Line har således en solid erfaring hele vejen rund og vi er så heldige at have fået Line som kollega på Århus kontoret i Byggeri Vest.

 

Niklas Frederiksen er tilbage til S&M! Efter en afstikker til entreprenørsiden på knap et års tid. Niklas er uddannet civilingeniør indenfor bygningsdesign med speciale i energi og indeklima. Han startede første gang i virksomheden i 2016 – og vi er meget glade for at have Niklas tilbage i Byggeri Øst - både som kollega og som ambitiøs rådgiver over for vores kunder og samarbejdspartnere. Niklas har været bredt omkring forskellige projekter, blandt andet som rådgiver på opførelsen af et større sygehusbyggeri og på flere lufthavnsrelaterede opgaver.

Niklas og Line har allerede begge været her nogle måneder og vi har derfor benyttet lejligheden til at høre lidt om deres oplevelser i S&M
 

 

Line Overgaard: Ny energi i vores VVS- og ventilationsprojekter.


Hvordan har det været at starte i Spangenberg & Madsen?

Det har været en rigtig god oplevelse. Jeg har jo tidligere arbejdet i en meget stor virksomhed. Så det at gå fra en virksomhed til et sted, hvor vi er halvt så mange på kontoret, som der var i hele afdelingen. Det har været noget andet. Jeg må sige at jeg trives rigtig godt. Man har en idé om, hvem alle kollegaerne er som personer. Det gør arbejdet hyggeligt og rart, fordi man kender hinanden og ved, hvad der sker, både de gode og de negative ting i livet.
 

Du er i gang med at arbejde på mindre projekter her til at starte med, hvordan har det været?


Ja, jeg arbejder for tiden med planlægningen af VVS- og ventilation på 2 skoleprojekter. Jeg får lov til at arbejde mere multidisciplinært og bliver involveret i flere faglige aspekter og går mere i detaljer end tidligere. Det er selvfølgelig anderledes end de store industriprojekter, som jeg tidligere har arbejdet med. Det er sjovt at prøve noget helt andet, siger Line.


 

Niklas Frederiksen: Tilbage til rødderne hos S&M!
 

Hvorfor har du har valgt at vende tilbage til S&M?


Erfaringerne jeg har gjort mig på entreprenørsiden, har givet mig en forståelse af hvordan tingene fungerer på den anden side af bordet. Det kan jeg helt sikkert bruge i samarbejdet fremover. Men jeg er glad for at være tilbage - Spangenberg & Madsen er stadig en relativt lille virksomhed, selvom vi er vokset. Jeg trives bedst i mindre virksomheder, hvor man har mulighed for at påvirke tingene og blive hørt. Jeg kan godt lide at være i en virksomhed, hvor jeg kan være med til at forme udviklingen.

 

Hvad er dine fokusområder i forhold udvikling?

 

Lige nu bruger jeg lidt tid på at komme ind i projekterne. Jeg kan se, at der stadig er nogle områder, vi kan forbedre. Jeg vil gerne arbejde på at optimere vores procedurer og gøre viden mere tilgængelig for alle. Det glæder jeg mig til at få mulighed for, afslutter Niklas.

 

Velkommen til jer, Niklas og Line – vi er glade for at have fået jer som kollegaer!


 

Vil du også være en del af S&M?


I vores jobunivers her kan du læse mere om det at arbejde hos S&M, der på femte år er certificeret som en god arbejdsplads af organisationen Great Place to Work.


Under ledige stillinger, kan du se hvilke vi søger nye kollegaer til, og vi håber at du vil søge eller dele en stilling som kunne være interessant.
 

Du er også meget velkommen til at kontakte Lisa Suhr på tlf. 29 69 99 02


Velkommen til jer, Niklas og Line
Tilbage

Nyheder
News