Ring til os på43 44 60 00
 

Sikringsrådgivning

Sikring og sikkerhed - holistisk rådgivning - sikringsspecialister

 

Spangenberg & Madsen tilbyder kompetent rådgivning indenfor områderne Sikring, Sikkerhed og Security. Over årene har vi gennemført rigtigt mange og komplicerede sikringsprojekter hos vores faste kunder, som stiller store krav til sikkerheden og sikringen af værdier, personer og ejendomme, herunder blandt andre Københavns Lufthavne A/S, Kriminalforsorgen, Rigspolitiet og Danmarks Radio.

 

Rådgivningsydelser der kommer hele vejen omkring opgaven

Som sikringsrådgivere ser vi holistisk på opgaven, altså tænker vi hele vejen omkring projektet, både i overordnet perspektiv og ned i detaljen. Vi udfører blandt andet screeninger, risikovurderinger og analyser og rådgiver om overvågning, aktive og passive tiltag, personbeskyttelse, sikring af personer, bygninger og værdier, terrorsikring, sikring mod indtrængning og flugt med videre. Hos S&M udarbejder vi typisk en sikringsstrategi, på samme vis som den lovpligtige brandstrategi, og anvender efterfølgende denen strategi som designmaual i det videre projekteringsforløb, i udførelsen og den kan desuden indgå som et effektivt værktøj for bygherre og brugere i den efterfølgende drift.

 

Sikringssystemerne kan være integreret ind i den eksisterende bygningsautomation i en given bygning, samlet i et SMS-system, herunder systemer for brand, slukning, adgangskontrol, tyverisikring og videoovervågning, eller de kan være anlæg udført som selvstændige og separate anlæg uden større integration.

 

Rådgivningen udføres uvildigt, i henhold til gældende lovgivning og i harmoni med de stillede rammer og behov hos bygherre og brugere.
 

Højtuddannede specialister på forkant med teknologi og lovgivning

Vi er fagligt stærkt rustede og vores projekter indenfor dette område styres af vores specialuddannede ingeniører, hvoraf flere har videreuddannet sig til Eksamineret Sikringsleder® via DBI og én er certificeret af United Nations ICAO AVSEC (lufthavns security uddannelse), som en af ganske få i Europa.

 

Sikringsrådgiverne arbejder desuden tæt sammen med kollegaerne på de øvrige fag, herunder el, CTS, vvs og ventilation, og indgår også i brandrådgiverteamet, og samarbejder ofte med arkitekter og entreprenører på større nybyggerier og ombygninger.

 

Spangenberg & Madsen er desuden repræsenteret i SikkerhedsBranchens rådgiverudvalg.

 

 

Kan vi hjælpe dig med sikringsrådgivning?

Har du brug for rådgivning på et kommende projekt, eller hjælp til at løse konkrete udfordringer, så kontakt os på tlf. 43 44 60 00 for en snak om mulighederne.

 

  Michael Lindqvist - partner, stærkstrømsingeniør, eksamineret sikringsleder Bo Albin Hansen, Brand- og sikringsrådgiver

Michael Lindqvist

Henrik Sommer

Bo Albin Hansen

Fagchef, el og sikring, partner
Stærkstrømsingeniør,

Eksamineret Sikringsleder

Seniorrådgiver, brandrådgiver
Eksamineret Sikringsleder

 

Seniorrådgiver, brand

Eksamineret Sikringsleder

 

     
Anette Eis Holm - ingeniørassistent i brandteamet, Spangenberg & Madsen  

Anette Eis Holm

Susanne Wrist-Jensen

 

Ingeniørassistent,

teknisk dokumentation

 

 

Afdelingsleder
Brand & Sikring

 

 

 

 

 

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her