Industri og automation

Spangenberg & Madsen har flere kunder i den danske og den grønlandske industri, hvor virksomheden løser alle former for el-projekteringsopgaver som spænder fra styrings- og overvågningsopgaver til forsyningsopgaver og mere traditionelle opgaver.
 
Royal Greenland
Specielt skal fremhæves Spangenberg & Madsens mangeårige arbejde for Royal Greenland A/S i forbindelse med virksomhedens udvikling til en af verdens førende fiskeindustriforetagender, med en årlig omsætning på mere end 4 milliarder kroner.
 
Ud over projektering af forsyningsanlæg, kraft, belysnings- og IT-installationer er der udført projektering af procesanlæg inkl. programmering for behandling af mangeartede fisketyper, krabber og rejer, samt efterbehandling af restprodukter for yderligere forædling. I flere tilfælde har vi endvidere stået for idriftsætning af anlæggene. De forskellige fabrikker er endvidere forsynet med laboratoriefaciliteter.

Der ud over har vi erfaringer med optimering af motordrift via spændings- og frekvensstyrede anlæg, som med fordel kan eftermonteres i forbindelse energibesparelser.

Nyheder
News

Ledige stillinger
ZOOLAB indviet
Nye regler og muligheder med TVO
Trefoldigt hurra!
Energiindsats med gode resultater

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os
Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her