Industri og automation

Spangenberg & Madsen har flere kunder i den danske og den grønlandske industri, hvor virksomheden løser alle former for el-projekteringsopgaver som spænder fra styrings- og overvågningsopgaver til forsyningsopgaver og mere traditionelle opgaver.
 
Royal Greenland
Specielt skal fremhæves Spangenberg & Madsens mangeårige arbejde for Royal Greenland A/S i forbindelse med virksomhedens udvikling til en af verdens førende fiskeindustriforetagender, med en årlig omsætning på mere end 4 milliarder kroner.
 
Ud over projektering af forsyningsanlæg, kraft, belysnings- og IT-installationer er der udført projektering af procesanlæg inkl. programmering for behandling af mangeartede fisketyper, krabber og rejer, samt efterbehandling af restprodukter for yderligere forædling. I flere tilfælde har vi endvidere stået for idriftsætning af anlæggene. De forskellige fabrikker er endvidere forsynet med laboratoriefaciliteter.

Der ud over har vi erfaringer med optimering af motordrift via spændings- og frekvensstyrede anlæg, som med fordel kan eftermonteres i forbindelse energibesparelser.

Nyheder
News

Årets Sundhedsbyggeri 2022
Certificeret
Kolleganyt
Vundet
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os
Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her