Give us a call+45 43 44 60 00
 

News in Danish

Currently this section is only available in Danish.

If you are interested in more information, please do not hesitate to contact us at +45 43 44 60 00 or email us at sogm@sogm.dk.

 

 

 

Certificeret - 15.9.2022

Spangenberg & Madsen er igen blevet certificeret som en af landets bedste

En, to, tre, fire, ja hele fem gange er Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S blevet certificeret som en af landets bedste arbejdspladser af organisationen Great Place To Work.

 

Great Place to Work-undersøgelse, der danner basis for certificeringen og en eventuel senere kåring som et Great Place to Work, består af en grundig medarbejderundersøgelse og en analyse af arbejdspladsens kultur. Spangenberg & Madsen har deltaget i undersøgelsen fem gange og har alle fem gange fået en særdeles tilfredsstillende måling, der har resulteret i, at vi både er blevet certificeret og kåret som en af landets bedste arbejdspladser.

 

-  Hos Spangenberg & Madsen vil vi være en af landets bedste arbejdspladser for ingeniører og andre teknikere, så jeg er virkelig glad for og stolt af, at vi stadig lykkes med ambitionerne og får så flotte tilbagemeldinger fra alle kollegaerne, fortæller Michael Søgaard Rasmussen, der er adm. direktør og indehaver hos Spangenberg & Madsen.

Udsagn fra svar på åbent spørgsmål i undersøgelsen

 

Hvad er det så der gør S&M til et rigtigt godt sted at arbejde?
Foruden en lang række udsagn, der skal besvares, indeholder undersøgelsen også åbne spørgsmål. På spørgsmålet om, hvorvidt der er noget unikt eller usædvanligt ved arbejdspladsen, der gør S&M til et rigtig godt sted at arbejde, lyder nogle af svarene:

”Der er stor frihed, selvbestemmelse og sammenhold mellem kollegaer og ledelsen.”

 

”Gode og glade kolleger. Tilgængelig ledelse.”


”Gode kollegaer og fagligt højt niveau.”

 

”En flad ledelsesstruktur, hvor der er kort fra tanke til handling.”

 

”Jeg nyder virkelig at gå på arbejde og alle er meget gode til at snakke med alle.”

 

-  Det er jo velkendt, at det har været nogle turbulente år for de fleste i vores branche, og hos os har vi blandt andet gjort os umage med at drage fordel af de nye muligheder for hjemmearbejde samtidig med, at vi fortsat har stor fleksibilitet og frihed under ansvar og opfordrer til en god balance mellem arbejdsliv og privatliv, og det er nogle af de parametre vi scorer højt på i undersøgelsen, siger Michael.

 

Generelt viser undersøgelsen, at S&M’erne i meget høj grad synes, at Spangenberg & Madsen er et rigtigt godt sted at arbejde. De føler, at de gør en forskel for kunderne og bidrager til samfundet på en god måde og oplever stor tillid til og fra ledelsen, ligesom udsagn vedrørende retfærdighed, etik, ligestilling, diversitet og fællesskab er blandt dem, der scorer særligt højt i undersøgelsen.

 


Vi arbejder konstruktivt med kollegaernes tilbagemeldinger

Målet med at deltage i Great Place to Work er blandt andet at måle trivslen blandt S&M’erne, så vi hele tiden kan udvikle og fastholde S&M som en god arbejdsplads. Vi får en masse gode input i undersøgelsen som vi arbejder videre med, i mindre grupper, afdelingsvist og i ledelsen.

 

-  Vi har naturligvis også fået bemærkninger til emner, vi kan gøre noget ved, hvilket vi naturligvis også forholder os til i det videre arbejde. Den hyppigste bemærkning i denne kategori er "bedre kaffe", så det er da til at føle på, fortæller Michael smilende.
 

 

Høj trivsel skaber gode resultater til glæde for kunder og samarbejdspartnere

Foruden at være en god og attraktiv arbejdsplads, hvor der er fokus på trivsel og alle de forskellige ting, der gør en arbejdsplads til noget særligt, har vi hos S&M selvfølgelig også fokus på høj tilfredshed hos vores kunder og samarbejdspartnere.

 

I 2020 fik vi udført en omfattende kundeundersøgelse, der viste, at også vores kunder er særdeles tilfredse med vores ydelser og i meget høj grad vil anbefale Spangenberg & Madsen til andre.

Dette er udtrykt ved det såkaldte Net Promoter Score (NPS), der er en internationalt anvendt model udviklet af Fred Reichel, til at måle i hvor høj grad en kunde vil anbefale en virksomhed. En score over +50 betegnes som excellent. Spangenberg & Madsens score er +65, hvilket således er særdeles højt.

 

Samlet set er det tydeligt, at høj medarbejdertilfredshed og en god kultur breder sig til projekterne og giver tilfredse kunder.


Vil du være en del af en god arbejdsplads?

Lige nu søger vi flere gode kollegaer til kontorerne i Aarhus, Kolding og Albertslund: En stærkstrømsingeniør, en vvs-ingeniør, en brandrådgiver og elforsyningsspecialister.

 

Se opslagene her: www.sogm.dk/job

 

Læs mere om det at arbejde hos en af landets førende ingeniørarbejdspladser her, i vores jobunivers, hvor du også kan møde en kollega, læse om rammerne og vores arrangementer. Du er i øvrigt også velkommen til at sende os en ansøgning via linket her: Uopfordret ansøgning.

 

Vil du vide mere om et job, så ring eller skriv til den oplyste kontaktperson, som du finder i jobopslaget.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

// Spangenberg & Madsen


Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S er for femte gang certificeret som en god arbejdsplads, et Great Place to Work.
Tilbage

Nyheder
News