Ring til os på43 44 60 00
 

Nyheder

Certificeret for fjerde gang - 19.8.2021

Spangenberg & Madsen er officielt certificeret som en god arbejdsplads

Det er med stor glæde og tilfredsstillelse, at vi for nyligt har modtaget beskeden om, at Spangenberg & Madsen endnu engang er blevet certificeret som en god arbejdsplads. En udmærkelse som den globale organisation, Great Place to Work, årligt uddeler til virksomheder, der udmærker sig ved at have en meget høj medarbejdertilfredshed og en særligt sund kultur.

 

Spangenberg & Madsen har deltaget i tilfredshedsundersøgelsen fire gange: i 2017, 2018, 2019 og igen i 2021. Og alle fire gange har vi opnået at blive GPTW-certificeret.

 

  - Jeg har været stolt og glad hver gang, vi er blevet certificeret, men efter en tid med corona-nedlukninger, er det noget særligt i år!

 

Sådan siger Pau Ahler Brorsbøl, der er direktør i Spangenberg & Madsen.

 

  - Spangenberg & Madsen er en af landets førende ingeniørarbejdspladser, med høj trivsel og arbejdsglæde – og hvor vi løbende bestræber os på at blive endnu bedre. Det er blandt andet dét, vi kan bruge den her undersøgelse til. Vi får en masse brugbare input tilbage fra alle kollegaerne og ved derfor, hvad kollegaerne værdsætter allermest og hvad der kan blive bedre, fortæller Pau.

 

Sammenhold, humor og empati på tværs af afdelinger og ledelsesniveauer, er, ifølge Great Place to Work, nogle af de egenskaber medarbejderne fremhæver ved kulturen i Spangenberg & Madsen.


 

Specialer, høj faglighed og kontinuerlig udvikling via S&M Akademiet

Hos Spangenberg & Madsen sætter vi barren højt: Vores rådgivere og teknikere er vores vigtigste aktiver, og vi står på et stærkt fundament af den erfaring og viden, vores nuværende og tidligere kollegaer over tid har udviklet - igennem mere end hundrede år. Det forpligter og derfor har vi til stadighed fokus på at vedblive at være en af Danmarks førende teknologirådgivere. Det stiller krav til vores faglighed og derfor fylder højt uddannelsesniveau og videreuddannelse meget i vores kultur og i rammerne for vores ansættelser.

 

S&M Akademiet er vores eget uddannelsesprogram, skabt til at sikre kontinuerlig videreuddannelse af vores kollegaer, på tværs af anciennitet og faglige kompetencer, og ud fra det kompetenceniveau, de starter på som S&M’ere. Det giver os en struktureret tilgang til at sikre, at alle kollegaerne har de rette kompetencer og forudsætninger som dygtige rådgivere.

 

Trivslen er gået hånd i hånd med væksten – og breder sig til projekterne og kunderne

I 2017 og 2018 blev Spangenberg & Madsen udnævnt som Gazelle-virksomhed, takket være hurtig og sund vækst; en vækst der er gået hånd i hånd med trivslen og medarbejdertilfredsheden. I samme periode og igen i 2019 og 2021 er S&M nemlig blevet certificeret som et "Great Place to Work", og har opnået fine placeringer i de kategorier, vi har deltaget i.

 

I 2020, hvor vi ikke deltog i GPTW, fik vi i stedet udført en omfattende kundeundersøgelse, der viste, at også vores kunder er særdeles tilfredse med vores ydelser og i meget høj grad vil anbefale Spangenberg & Madsen til andre.

Dette er udtrykt ved det såkaldte Net Promoter Score (NPS), der er en internationalt anvendt model udviklet af Fred Reichel, til at måle i hvor høj grad en kunde vil anbefale en virksomhed. En score over +50 betegnes som excellent. Spangenberg & Madsens score er +65, hvilket således er særdeles højt.

 

Samlet set er det tydeligt, at høj medarbejdertilfredshed og en god kultur breder sig til projekterne og giver tilfredse kunder.


Vil du være en del af kulturen?

Lige nu søger vi flere gode kollegaer til kontorerne i Aarhus, Kolding og Albertslund, indenfor el, vvs, brandrådgivning, projektledelse samt en afdelingsleder for den nyoprettede afdeling Infrastruktur & Industri.

 

Se opslagene her: www.sogm.dk/job

 

Læs mere om det at arbejde hos en af landets førende ingeniørarbejdspladser her, i vores jobunivers, hvor du også kan møde en kollega, læse om rammerne og vores arrangementer. Du er i øvrigt også velkommen til at sende os en ansøgning via linket her: Uopfordret ansøgning.

 

Vil du vide mere om et job, så ring eller skriv til den oplyste kontaktperson, som du finder i jobopslaget.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

// Spangenberg & Madsen

 

 

Rådgivning i harmoni


Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma er for fjerde gang blevet GPTW-certificeret som en god arbejdsplads. Foto: Spangenberg & Madsen.
Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her