Ring til os på43 44 60 00
 

Mød en S&M'er

 

Claus Filholm, Projektchef, installationer

 

Hvorfor valgte du S&M? 

 - Min interesse er klart bygningernes installationer, og derfor passer det rigtig godt med S&M, som har teknik og installationer som primært fokus. Jeg fandt det også spændende at indgå i en tværfaglig funktion, hvor man, med ens kollegaer, kan bidrage til at drive projekterne effektivt i mål inden for rammerne og i god kvalitet. Derudover bidrager jeg gerne med min faglige viden og erfaring, så dét at hjælpe de yngre og samle kræfterne på projekterne motiverer mig meget.

 

Hvad gør det spændende at arbejde i S&M?
 - Jeg synes, det er nærheden både til projekterne, men også til den interne organisation og alle kollegaerne.
Opgaverne har en god størrelse, hvor processen er hurtig og enkel. S&M er i vækst, og der kommer flere og større opgaver til.

 

Hvad motiverer dig særligt ved at arbejde i S&M? 
 - Det er den effektive og flade struktur og den hurtige søsætning af projekterne.
Jeg synes, processen omkring byggeri og rådgivning ofte kan have en tendens til at blive kompliceret i et omfang, der ikke er gavnlig for nogen parter. Derfor er der særligt motiverende at være i S&M, hvor formen er meget konstruktiv og direkte, og hvor man har indflydelse på at sikre en værdiskabende proces fremadrettet.

 

 

 

Har du flere spørgsmål?

Er der andre spørgsmål, du gerne vil have svar på, så tøv ikke med at kontakte en S&M'er.  Du finder kontaktoplysninger på de enkelte kollegaer her: kontakt.

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her