Ring til os på43 44 60 00
 

Mød en S&M'er

 

Lasse Algot Olsen, rådgiver, el

 

Lasse Algot Olsen, rådgiver, el

 

Hvorfor valgte du S&M?

  - Ja, det er jo lidt en sjov historie. Da jeg skulle finde en praktikplads på studiet, søgte jeg vidt og bredt hos alle de store ingeniørfirmaer, men følte egentligt ikke rigtigt, at der kom nogen respons eller noget brugbart ud af det. Så var der en studiekammerat, der har arbejdet som installatør i Grønland, der sagde, at han i forbindelse med dét arbejde, havde arbejdet sammen med et rådgivende ingeniørfirma, der hed Spangenberg & Madsen, og dem syntes han, jeg skulle tage ud at snakke med. Det var et rigtig godt sted, var hans indtryk. 

Og det gjorde jeg så, og jeg kom til samtale herude og fik en praktikplads, og var rigtig glad for at være her.

 

Så man kan sige, at jeg valgte Spangenberg & Madsen ud fra en anbefaling. Faktisk. Og fandt faktisk ud af, at det var et rigtigt godt sted at være.

 

Hvad gør det spændende at arbejde i S&M?

  - Det er den her store alsidighed i projekter. Vi laver alt fra transformerstationer til skoler, til udskiftning af tavler, vi laver mange forskellige ting inden for mit fag.

Man er ikke låst til kun at lave en ting. Nogle gange kigger man på elevatorer, nogle gange kigger man på generatorer og så videre. Man kommer meget rundt i sin faglighed. Vi laver både opgaver for entreprenører og for bygherrer, så på den måde har vi forskellige sæder omkring bordet, hvor vi kigger på det fra forskellige sider. Og det gør jo også at der er en alsidighed i tilgangen til opgaverne.

 

Og så synes jeg, det er spændende, at man får lov til at være med til at udvikle fagværktøjer, når man kommer til en opgave, der ikke er noget standard på. Det synes jeg er fedt.

 

Hvad motiverer dig særligt ved at arbejde i S&M?

  - Det er det gode kollegaskab. Den nærværende ledelse og som sagt at opgaverne er spændende, de fleste af dem. Og man kan sige, at det der får mig ud af døren, det er jo kollegaerne, grinene, hyggen på kontoret og at der altid er nogen, man kan snakke med. Altså det er altid hyggeligt at være på arbejde og der er ikke dårlig stemning, så det er jo fedt. Det er jo en helhed af alle tingene, men primært er det kollegaerne, der får mig op i det grønne felt, griner Lasse og slår armene ud mod den grønne glastavle bag sig.

 

 

Har du flere spørgsmål?

Er der andre spørgsmål, du gerne vil have svar på, så tøv ikke med at kontakte en S&M'er. Du finder kontaktoplysninger på de enkelte kollegaer her: kontakt.

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her