Ring til os på43 44 60 00
 

Mød en S&M'er

 

Gitte Hoffmeister, seniorrådgiver, BIM

 

Gitte Hoffmeister, seniorrådgiver, BIM (el)

 

Hvorfor valgte du S&M?

  - Jeg takkede ja til jobbet, fordi der var rigtigt god kemi til samtalen. Jeg kendte faktisk ikke noget til firmaet inden, men jeg havde været i et lignende ingeniørfirma før, det var bare mindre. Og så var det også ret sjovt, at der kun gik to timer fra jeg havde sendt ansøgningen, til jeg blev inviteret til samtale. De havde allerede inviteret andre til samtale og derfor blev jeg lige puttet ind i frokostpausen, griner Gitte.

 

Hvad gør det spændende at arbejde i S&M?

  - Det at der er stor alsidighed i mine arbejdsopgaver og i mine projekter. Og jeg får lov til mange ting som måske ikke lige er en teknisk designers almindelige arbejdsopgaver. Jeg bliver blandt andet inddraget i de faglige, eltekniske og brandtekniske ting. Og ja, også de sikringsmæssige. Der er også meget stor frihed til selv at planlægge hverdagen. Og så kommer jeg også ud på byggepladser, og er også selvstændigt ude og lave opgaver, altså opmålinger og tilsyn og sådan noget …. Så jeg er ikke bundet til en kontorstol hele tiden. 

 

Hvad motiverer dig særligt ved at arbejde i S&M?

  - Det er kollegaskabet. Og der er god stemning på kontoret. Og så har det meget stor værdi for mig, at vi har det så fleksibelt ... Jeg kan sagtens ringe og og sige, at jeg arbejder hjemmefra, eller møde tidligere eller senere, hvis jeg lige har brug for det. Det giver mig stor frihed til selv at planlægge dagene selv, så det er jeg rigtig glad for. Men det vigtigste er kollegaerne og den gode stemning, siger Gitte.

 

 

Har du flere spørgsmål?

Er der andre spørgsmål, du gerne vil have svar på, så tøv ikke med at kontakte en S&M'er. Du finder kontaktoplysninger på de enkelte kollegaer her: kontakt.

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her