Boliger

Projektering af boliger indenfor flere forskellige kategorier har været en fast beskæftigelse for Spangenberg & Madsen gennem mange år. Vi har løst opgaver spændende fra en lille håndfuld lejligheder og enkelte huse til flere hundrede boliger i samme kompleks, herunder ligeledes kollegie, ældre- og plejeboliger.
 

Blandt de nyeste boligprojekter er renovering af 373 rækkehuse i Birkehegnet, Næstved, renovering af Grønnedalsparken i Skanderborg, Græsvangen i Tilst ved Aarhus og det store boligområde Rosenhøj ved Aarhus, der gennemgår en totalrenovering med fokus på energioptimering, effektbelysning i terræn og meget andet, der skal forvandle området til et spændende, moderne og pulserende boligområde. S&M har også deltaget i et stort renoveringsprojekt for 144 boliger i Ringgaardens Afd. 1, ligeledes med fokus på energioptimering samt flere ungdomsboligprojekter, plejeboliger og familieboliger - såvel renovering som nybyggeri.

 

Af nyere familieboligprojekter kan nævnes 88 boliger i Valby, Regimentsparken i Farum og opførelsen af 40 nye almene boliger og tilhørende fælleshus i Marienlystvangen samt enkelte, store luksusvillaer i ind- og udland. S&M medvirker desuden ved opførelsen af 18 nye handicapboliger til unge i Slagelse samt 48 handicapvenlige boliger på Lærkevej i Nordbord, Als. 

 

Spangenberg & Madsen har over årene medvirket til at bygge samt renovere et stort antal boliger i Danmark og også i Grønland, har vi udført en lang række boligprojekter, såsom kollegieboliger, dobbelthuse, lejligheder og andelsboliger.

Nyheder
News

S&M ansætter rutineret afdelingsleder
Kolleganyt
Ledige jobs
Fejring
Vundet

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os
Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her