Boliger

Projektering af boliger indenfor flere forskellige kategorier har været en fast beskæftigelse for Spangenberg & Madsen gennem mange år. Vi har løst opgaver spændende fra en lille håndfuld lejligheder og enkelte huse til flere hundrede boliger i samme kompleks, herunder ligeledes kollegie, ældre- og plejeboliger.
 

Blandt de nyeste boligprojekter er renovering af 373 rækkehuse i Birkehegnet, Næstved, renovering af Grønnedalsparken i Skanderborg, Græsvangen i Tilst ved Aarhus og det store boligområde Rosenhøj ved Aarhus, der gennemgår en totalrenovering med fokus på energioptimering, effektbelysning i terræn og meget andet, der skal forvandle området til et spændende, moderne og pulserende boligområde. S&M har også deltaget i et stort renoveringsprojekt for 144 boliger i Ringgaardens Afd. 1, ligeledes med fokus på energioptimering samt flere ungdomsboligprojekter, plejeboliger og familieboliger - såvel renovering som nybyggeri.

 

Af nyere familieboligprojekter kan nævnes 88 boliger i Valby, Regimentsparken i Farum og opførelsen af 40 nye almene boliger og tilhørende fælleshus i Marienlystvangen samt enkelte, store luksusvillaer i ind- og udland. S&M medvirker desuden ved opførelsen af 18 nye handicapboliger til unge i Slagelse samt 48 handicapvenlige boliger på Lærkevej i Nordbord, Als. 

 

Spangenberg & Madsen har over årene medvirket til at bygge samt renovere et stort antal boliger i Danmark og også i Grønland, har vi udført en lang række boligprojekter, såsom kollegieboliger, dobbelthuse, lejligheder og andelsboliger.

Nyheder
News

Årets Sundhedsbyggeri 2022
Certificeret
Kolleganyt
Vundet
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os
Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her