Ring til os på43 44 60 00
 

Kontor og administration

Kontor og administrationsbyggerier udgør en stor andel af Spangenberg & Madsens portefølje og er en kategori vi har været rådgivere indenfor siden 1960'erne.

Vi har dermed været med i de skiftende modeluner indenfor state of the art kontorbyggeri. Vi har således tidligere udført storrumskontorer, der siden er blevet ændret til cellekontorer, og i de seneste år har vi udført løsninger til fleksible storrumskontorer igen, nu med endnu mere fokus på indeklima og energioptimering og intelligent styring af de tekniske installationer.

 

Se et udvalg af vores referencer indenfor kontor- og administrationsbyggeri her, der omfatter kunder som Pandora, Novo Nordisk, ATP Ejendomme, Jeudan Ejendomme m.fl.

 

 

Projekterne er udført for bygherre, der selv ejer deres hus, men vi har også udført lejerådgivning og dermed hjulpet lejere på plads i deres nye omgivelser.
 

Vi er med helt fremme på dette område, og vi har en dyb indsigt i de tekniske anlæg, som implementeres i de moderne kontorbyggerier i dag for optimering af komforten til gavn for produktiviteten, samt nedbringelse af energiforbruget til det minimale. 

 

Fredet eller bevaringsværdigt byggeri

En del af vores rådgivning omfatter rnovering og ombygning af ældre historiske bygninger, der ofte er delvist fredede. Dette stiller særlige krav og restriktioner til installationerne og udførelsen, og dette har vi hos Spangenberg & Madsen omfattende erfaring med og udfører naturligvis vores rådgivning i harmoni med de stillede rammer og behov.  

 

Har du brug for rådgivning vedr. kontorarealer?

Søger du hjælp til ombygning af dine kontorer, forbedring af indeklimaet eller rådgivning om, hvordan du kan nedbringe energiforbruget i dine ejendomme eller på dit kontor, så ring til os på tlf. 43 44 60 00 for en snak om muligheder. 

Spangenberg & Madsen yder uvildig rådgivning indenfor alle typer teknsike installationer og anlæg, også indenfor sikring og brandrådgivning.

 

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her