Ring til os på43 44 60 00
 

Sundhed og pleje

Byggeri indenfor sundhedssektoren stiller høje krav til installationernes udførelse, og der kræves særlig tilpasning til de mange forskellige brugeres behov og ønsker.


Dette gælder særligt indenfor sygehusbyggerier, som er analytiske og komplekse opgaver, der stiller høje krav til koordineringen på tværs af fagområderne i byggeriet.
 

Spangenberg & Madsen har mange års erfaring med hospitalsbyggerier, der bygger på mere end 40 års deltagelse i udbygningen af det grønlandske og det danske sygehusvæsen, og de seneste mange år har vi også bidraget til tilblivelsen af flere af de nye danske supersygehuse og psykiatriske centre.

 

Indenfor sundheds- og plejekategorien har S&M blandt andet bidraget til nybyggerier af fx et nyt diabetescenter i København og det nye retspsykiatriske center ved Sct. Hans i Roskilde, men også forskellige delopgaver på lokale hospitaler, såsom etablering af sengestuer, scannere, røntgenrum, operationsstuer og ombygning af laboratorier og forskningsenheder, udskiftning af terrænbelysning, nødforsyningsanalyse, etablering af fibernetværk og meget andet.

 

Andre områder af sundheds- og behandlingssektoren omfatter opgaver indenfor både renoveringer, ombygninger og nybyggerier af lægehuse, tandlægeklinikker, laboratorier, plejeboliger, seniorfællesskaber og botilbud.

 

Søger du en kompetent ingeniør eller specialist til et samarbejde?

Er du på udkig efter en stærk samarbejdspartner til et projekt indenfor sundheds- eller plejesektoren, vil du måske gerne vide mere om vores kompetencer og erfaringer. Vi råder vi over en bred vifte af ingeniører og specialister, der samlet set dækker hele kompetencepalletten indenfor sygehus- og sundhedsbyggerier, og vi vil meget gerne tilbyde vores viden og tekniske bistand på nye projekter.

 

Klik her for at se et lille udvalg af vores mange referencer eller kontakt os på tlf. 43 44 60 00 for en snak om, hvorvidt vi er et godt match til dit projekt.

 

 

 

 

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her