Ring til os på43 44 60 00
 

Billund Bad - ombygning

Svømmehallen i Billund, Billund Bad, der er fra 1985, gennemgår en renovering og får en om- og tilbygning med udvidelse af køkkenfaciliteterne med køle- og fryserum samt nye adgangsforhold til hovedindgangen. 

Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S er ansvarlig for brandrådgivningen på projektet, der er indplaceret i brandklasse 3 (BK3) og risikoklasse 2 (RK2).

Læs mere

 

 

Jetsmark Idrætscenter, Jammerbugt

S&M A/S er ingeniør på udbygning og modernisering af Jetsmark Idrætscenter og varetager el, vvs, ventilation, indeklima, energi, sikrings- og brandrådgivning på projektet. Vundet på hold med Q-Construction, Hamiconsult og P+P Arkitekter. 

Omfatter 4.700 m2, hvoraf 3.000 m2 er nybyg og 1.700 er ombygning og modernisering. Projektet er led i kommunens vision for en fælles identitet på tværs af Pandrup, Kaas og Moseby. Stort fokus på brugerinddragelse, et projekt der nærer stor opbakning i lokalsamfundet.

Anlægssum 54 mio. kr. Læs mere her.

 

Bevægelseshuset Spiralen, Kalundborg

S&M A/S har været totalrådgiver for tekniske installationer i forbindelse med etablering af et nyt bevægelseshus i Kalundborg, herunder bygningsautomation, brandstrategi, brandteknisk dimensionering samt sikringsprojekt og varetager desuden fagtilsyn og commisioning. Bygningen på 2.300 m2 er tegnet som et iøjnefaldende spiralhus, der trækker inspiration fra yin-yang filosofien. Der er lagt særlig vægt på brugen af bæredygtige, miljøvenlige materialer og energioptimerede tekniske løsninger til belysning og ventilation.

Anlægssum 45 mio. kr. Læs mere her.