Ring til os på43 44 60 00
 

15 nye butikker og spisesteder i Næstved

Sammenhængende box-shop handelscenter på knap 20.000 kvm med et godt butiksmix samt café og restaurant. Opføres af ejendomsudvikler Innovater A/S og entreprenørfirmaet Daugaard Pedersen A/S. Spangenberg & Madsen er rådgivende ingeniør på projektet og står for projektering af el- og vvs-installationer. Byggeriet involverer mange interessenter, herunder kunden, underentreprenører og lejere, hvorfor der har været stort behov for samarbejde og koordinering af interesser og lejerønsker.

Læs mere

 

Nye varehuse: Elgiganten og Jysk

Daugaard Pedersen A/S har købt en stor byggegrund af Roskilde Kommune og opfører nye varehuse på arealet, Roskilde Retail Park. S&M har været ingeniør på projekterne og har i rollen som fagleder for el og VVS varetaget projektering i forbindelse med myndighedsprojekt, hovedprojekt og projektopfølgning, og har endvidere ydet teknisk brandrådgivning, herunder underarbejdelse af brandstrategi, brandplander, flugtvejsplaner mv. Areal: Ca. 4.000 m2.

Læs mere

 

 

Ny Bauhaus i Roskilde og Aalborg

Spangenberg & Madsen har varetaget hovedprojektering og assisterende byggeledelse i forbindelse med opførelsen af Bauhaus Roskilde. Butikken indeholdt bl.a. Drive-In, havecenter, butiksområder, udvendig varegård, administration og vareindlevering. Butikken er blandt landets største Bauhaus-forretninger. S&M har desuden projekteret solcelleanlæg, varetaget kontrahering og idriftsættelse af 200 kWp-anlægget til drift af egetforbrug i varehuset. Et par år tidligere var S&M rådgiver på udvidelse og renovering af 19.000 m2 Bauhaus varehus i Aalborg.