Ring til os på43 44 60 00
 

Nyt Retspsykiatrisk Center Sct. Hans

S&M er teknologirådgiver på projektet og varetager brand-, sikrings- og IT-rådgivning på byggeriet, som omfatter 126 sengepladser. Byggeriet tager udgangspunkt i regionens visioner for fremtidens psykiatri, hvor patienten er i centrum, hvor  de fysiske rammer er helende og medarbejderne kompetente og engagerede. Tanken er, at byggeriet gennem sin arkitektur, landskabsarkitektur, design m.m understøtter de overordnede behandlingsmæssige idéer og visioner for fremtidens psykiatri.

Anlægssum 550 mio. kr. Læs mere

 

Tre anstalter i Grønland

S&M har udført projektforslag, forprojekt og hovedprojekt for samtlige elektriske og sikringstekniske anlæg i forbindelse med opførelsen af de nye anstalter i Aasiaat og Tasiilaq, og forprojekt for anstalten i Ilulissat. Alle projekterne er udført for Direktoratet for Kriminialforsorgen, og har omfattet celler, kontorlokaler, køkkenfaciliteter, vagtrum, mødelokaler, besøgsrum, toiletter, bekæftigelseslokaler, undervisningsrum, værksteder mm.

Anlægssum i alt 50,7 mio. kr.

 

 

Nyt Psykiatrisk Center DNU, Skejby

I forbindelse medopførelsen af det nye almen- og retspsykiatriske center på DNU i Skejby, har KPC Herning valgt Spangenberg & Madsen som sin foretrukne rådgiver til projekteringsledelse og kvalitetssikring af alle tekniske installationer, herunder fag som VVS, ventilation, indeklima, el, belysning, sikring mm.  S&M har varetaget KPC's interesser på hele teknikpakken som fageksperter på VVS, ventilation, indeklima, el, belysning, sikring og brand samt Revit.  

Anlægssum 1 mia. kr.