Ring til os på43 44 60 00
 

BIM - bygningsinformationsmodellering

Hos Spangenberg & Madsen har vi været med i digitaliseringen af byggeprocesser siden den spæde start - de tidlige trin til anvendelsen af 3D-modellering på projekterne - og er fulgt med i takt med udbredelsen af BIM i projekterne.

 

De seneste år har vi hos S&M haft særligt fokus på at udvikle både vores egne kompetencer på området, og udvikle vores egne standardsymboler, som i dag anvendes af såvel ingeniører som designere på tværs af firmaets projekter.

 

 

Hvad er BIM?

BIM er en forkortelse for Building Information Modelling - eller på dansk: bygningsinformationsmodellering. Betegnelsen BIM  refererer til en samlet digital model af en bygning og dens informationer., og bruges til at samle informationerne om byggeriets dele såsom 2D-tegninger, 3D-modeller, aggregater, armaturer, installationer, beskrivelser, levetidsberegninger mv, hvorved der kan udføres fx kollisionskontrol og laves mængdeudtræk mv.

 

 

Hos Spangenberg & Madsen arbejder vi med programmet Revit til 3d-projektering og 3D-modellering, og benytter vores egenudviklede symbolstandard, S&M Families til Revit. Derudover samarbejder i nogle tilfælde også med softwareudviklere om udvikling af nye smarte integrationer, fx mellem Revit og PC Schematic Cablemanager, til glæde for andre der også arbejder med kabeldimensionering.

 


Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her